Er fika – vår passion

Genomtänkt fikalösning

Utifrån era behov tar vi fram en lösning anpassad just för er. Vi är inte bundna till några leverantörer och kan därför agera flexibelt.

Välsmakande

Ren och rätt inställd utrustning, friskt vatten och kaffebönor av hög kvalitet är en förutsättning för att det som serveras i er kopp skall smaka riktigt gott varje dag.

Service i toppklass

Fördelen med att vara en personlig mindre aktör är att hos oss är inget omöjligt. Vi finns till för att göra er vardag enklare och kan ta snabba beslut.

Loungeavtal

Att ni är nöjda med kaffesmaken varje dag är det absolut viktigaste för oss. Grunden till det ligger i ren maskin, rätt inställningar och en kaffeböna som ni tycker om. 

I vårt Loungeavtal väljer ni hur ofta ni vill ha besök av oss. Vi kommer till er som lägsta intervall 1 ggr i månaden och levererar varor, sköter om maskinerna och kontrollerar kvaliteten på kaffet. Skulle något krångla med maskinen gör vi alltid vårt bästa att lösa det så snabbt som möjligt.

Vi har hela vårt sortiment på vårt lager i Kista vilket gör att vi har möjlighet att erbjuda snabb service om ni önskar beställa något extra mellan ordinarie leverans.

Tillsammans har vårt team lång erfarenhet och stort kunnande så ni kan känna er trygga med att vi vet som krävs för att ni skall ha en fungerande fika på just ert kontor.

 

För en godare fika på ert kontor ring oss på 08-22 71 00 alternativt lämna dina uppgifter här så hör vi av oss inom kort. Välkommen.

kontakt pop-up