Om CoffeeLounge

Vår historia

Malin Ohlsén:

”När Claes frågade om jag ville göra det här med honom var det lätt att säga ja. Delvis för att kaffe blivit en naturlig och viktig del i mitt liv, men också för att Claes och jag har samma syn på god service och vikten av bra och nära relationer med våra kunder. Det är också häftigt att arbeta tillsammans med någon som, precis som jag, vet att bra kaffe spelar roll.”

Claes Sträm:

”Både Malin och jag har arbetat med kaffe i över 20 år. När vi insåg att båda ville satsa på något eget, något litet och snabbfotat, bestämde vi oss för att starta CoffeeLounge tillsammans. Idén är att erbjuda företag en enkel och fullständig lösning, som gör att de både kan dricka och bjuda på riktigt gott kaffe varje dag.”

Det var så vår historia började. Idag är vi ett större team och sitter i ett fint showroom i Kista Business Park. Vi har kontor, utställning, vår espressobar och lager på samma adress. Utifrån tidigare erfarenhet kändes det viktigt att hitta en lokal där vi kan sitta tillsammans både sälj, service och lager. Delaktighet skapar engagemang och vi hjälps alla åt för att ni som kund ska vara riktigt nöjda med vår leverans.

CoffeeLounge är ett företag med lång erfarenhet och stort kunnande förpackat i ett litet personligt format.

Gott kaffe på jobbet - spelar det någon roll?

Kaffet ni bjuder på påverkar hur ert företag uppfattas av både kunder och anställda.
En riktigt god kopp kaffe som serveras med omsorg kan skapa förutsättningar för bättre affärsmöten. Godare kaffe gör att era medarbetare känner sig uppskattade och ser fram emot den dagliga fikan tillsammans med kollegor.

Är det nu dags att börja titta på en ny kaffelösning till ert kontor låt oss hjälpa er. Att tillhanda kaffe på kontoret för att man måste är en sak – att tänka till hur man dessutom kan skapa mervärden med hjälp av det är en annan sak. Vi ställer de rätta frågorna och kommer sedan med ett förslag som kan förhöja värdet på er fika framöver.

 

För en godare fika på ert kontor ring oss på 08-22 71 00 alternativt lämna dina uppgifter här så hör vi av oss inom kort. Välkommen.

kontakt pop-up