Food Corner

Food Corner by HGM

Vill ni öka trivseln och arbetsmiljön på er arbetsplats? Då är vårt nya samarbete med Food Corner by HGM något för er. Vi hjälper er att sätta ihop ett helt fikakoncept med kaffe, vatten, kyld mat och dryck. Enkelt, smidigt och en kontaktperson.

HGM levererar, installerar och bygger upp butiken (Food Corner by HGM) efter era önskemål. De fyller kylarna och frysarna med ett stort utbud av välkända varumärken i form av kompletta måltider, mellanmål av olika slag, drycker m m. Självklart tar de då också hand om bortforsling av överblivet emballage samt rengöring av kyl och frys. Vid installationsdagen är HGMs personal på plats för en gedigen utbildning och invigning av Food Corner by HGM.

HGM ansvarar för att utbudet alltid är fräscht och varierat samtidigt som du och dina kolleger handlar enkelt med era betal/kreditkort/faktura via e-mail eller kioskkonto.

Frukost, lunch, middag eller mellanmål alltid nära till hands.

Idag finns Food Corner by HGM representerade på en stor variation av arbetsplatser; allt från stora företag med dåligt eller ingen tillgång till butiker och restauranger, till medieföretag och advokatfirmor i innerstaden där personalen ofta jobbar långa dagar.

När det gäller service samt påfyllning av er Food Corner by HGM följer vi försäljningen i realtid. Detta innebär att ni som kund aldrig behöver stå utan någon produkt. Vi förändrar alltid volymen samt produktutbudet utifrån föregående veckas försäljning samt roterar produkter vilket gör att varje vecka finns alltid nya maträtter till hands. Med önskeknappen har ni även som kund möjlighet att få just den produkten ni själv önskar.

Med Food Corner by HGM hjälper vi era anställda att spara tid och få extra energi. Frukost, lunch, middag samt mellanmålet är alltid enkelt till hands.

 

För en godare fika på ert kontor ring oss på 08-22 71 00 alternativt lämna dina uppgifter här så hör vi av oss inom kort. Välkommen.

kontakt pop-up